Cyklistika - Dual

Formthotics Cycle poskytují podpůrnou a pohodlnou výstelku v často rigidní a nepohodlné cyklistické obuvi. Napomáhají rozprostřít zátěž a tím snižují diskomfort tzv. “horké nohy”, způsobené tlakem treter. Váš specialista, který se zabývá správným seřízením posedu na kole, může použít Formthotics Cycle, aby vylepšil osu nohy a tím může zlepšit funkci a snížit riziko úrazu.

Cycle Dual nabízí v základu stélky tu samou střední hustotu pěny Formax jako varianta single, ale navíc s měkkou horní vrstvou pro dodatečný komfort. Pokud to prostor boty dovolí, jsou Cycle Dual skvělou volbou například pro horské či rekreační ježdění.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2022 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.