Horská turistika - Dual

Vhodné do náročného terénu a na dlouhé pochody. Zažijte lepší kontakt s povrchem a vnímejte terén pod Vašima nohama.

Tyto stélky jsou ideálním vyvážením mezi funkční podporou a komfortem. Jemná podpora pomáhá redukovat únavu spodní končetiny. Prodloužení nohy během pronace, obvzláštěpři únavě, je hlavní příčinou vzniku puchýřů stejně jako častého uklouznutí. Termoaktivní horní vrstva pěny pomáhá redukovat skluz v botě, které je často důvodem únavy končetiny, když se prsty na noze snaží zatínáním uklouznutí zabránit. Celistvý kontakt mezi nohou a stélkou taktéž zlepšuje balanc, který je kritickým faktorem, pokud se snažíme překonat kamenný svah. Uzavřená buňky, z kterých jsou Formthotics zhotoveny, umožňují takřka okamžité vyschnutí, ať už v případě překročení řeky či po vyzutí se po celodenním nošení.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2022 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.